додому Новини У Черкасах обговорять підвищення ціни на проїзд

У Черкасах обговорять підвищення ціни на проїзд

0

У Черкасах відбудеться обговорення питання підвищення плати за проїзд у міських маршрутках. Взяти участь у ньому всі охочі зможуть 24 червня о 18-00 у будинку культури Ім. І.Кулика (вул. Благовісна, 170), інформує прес-служба мерії.

Ініціаторами  такого зростання вартості проїзду виступають самі перевізники, які надають відповідні послуги населенню Черкас. Тому під час громадського обговорення кожен з них пояснюватиме та аргументуватиме конкретними даними щодо необхідності такого кроку.

Нині йде обговорення щодо підвищення ціни на 50 копійок, тобто з 2,50 до 3 гривень, утім перевізники наполягають на підвищення ціни проїзду до 4-5 гривень.

– У цьому питанні має бути знайдений оптимальний варіант, який би дозволяв жителям міста користуватись зручним та комфортним для них громадським транспортом за помірною платою. А перевізники – мали можливість працювати, не накопичуючи борги. Аби почути думки щодо цього важливого для нашого міста питання, запрошуємо усіх черкасців долучитись до обговорення, висловивши власні думки та пропозиції, – наголосила директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод.

Довідкову інформацію можна отримати у департаменті економіки та розвитку Черкаської міської ради  за телефоном 32-28-51.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version