НовиниУ Черкасах обговорять підвищення ціни на проїзд

У Черкасах обговорять підвищення ціни на проїзд

-

- Advertisment -

У Черкасах відбудеться обговорення питання підвищення плати за проїзд у міських маршрутках. Взяти участь у ньому всі охочі зможуть 24 червня о 18-00 у будинку культури Ім. І.Кулика (вул. Благовісна, 170), інформує прес-служба мерії.

Ініціаторами  такого зростання вартості проїзду виступають самі перевізники, які надають відповідні послуги населенню Черкас. Тому під час громадського обговорення кожен з них пояснюватиме та аргументуватиме конкретними даними щодо необхідності такого кроку.

Нині йде обговорення щодо підвищення ціни на 50 копійок, тобто з 2,50 до 3 гривень, утім перевізники наполягають на підвищення ціни проїзду до 4-5 гривень.

– У цьому питанні має бути знайдений оптимальний варіант, який би дозволяв жителям міста користуватись зручним та комфортним для них громадським транспортом за помірною платою. А перевізники – мали можливість працювати, не накопичуючи борги. Аби почути думки щодо цього важливого для нашого міста питання, запрошуємо усіх черкасців долучитись до обговорення, висловивши власні думки та пропозиції, – наголосила директор департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради Ірина Удод.

Довідкову інформацію можна отримати у департаменті економіки та розвитку Черкаської міської ради  за телефоном 32-28-51.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

До Черкас привезли гуманітарний вантаж із Фінляндії (ВІДЕО)

Медичні засоби, їжа, меблі, медичне обладнання, засоби гігієни. Волонтерська організація «ЛАД» отримала черговий гуманітарний вантаж з Фінляндії. Інформують у...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x