додому Новини У Черкасах обговорили готовність міста до виборів

У Черкасах обговорили готовність міста до виборів

0

Сьогодні у міськвиконкомі відбулася нарада щодо готовності  відповідальних служб міста до виборів. Про це інформують у прес-службі Черкаської міської ради.

У заході взяли участь голови ОВК, керівники профільних департаментів, зокрема департаменту освіти ( близько 70 відсотків виборчих дільниць знаходяться  на територіях загальноосвітніх шкіл), керівники комунальних підприємств, представники правоохоронних органів.

У зв’язку з цим міський голова дав низку доручень щодо належного матеріально-технічного забезпечення виборчого процесу в місті: директору КП "Міськсвітло" Віталію Терьохіну – проконтролювати належне освітлення ДВК та прилеглих територій, директору департаменту житлово-комунального господарства Андрію Наумчуку – забезпечити належний рух транспорту в день виборів, департаменту охорони здоров’я – забезпечити чергування карет "швидкої допомоги" біля ДВК, ПАТ "Укртелеком" – тримати на контролі безперебійний і якісний телефонний зв’язок на дільницях, в ОВК тощо.

Зважаючи на те, що частина працівників правоохоронних органів захищає східні рубежі кордонів України і перебуває в зоні АТО, вирішили залучити до охорони громадського порядку чинні громадські формування.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version