НовиниЧеркащинаУ Черкасах невідомі зіпсували стійки для побудови спецмайданчику для...

У Черкасах невідомі зіпсували стійки для побудови спецмайданчику для собак

-

- Advertisment -

У Черкасах невідомі особи зіпсували стійки для побудови майданчику для вигулу собак, що збираються облаштувати в парку Хіміків. Про це повідомили на сторінці спільноти "Cherkassy Dog Park".

Встановлення паркану для майданчика для собак у парку Хіміків розпочали 18 червня і вже наступного дня спеціальні стійки були поломані невідомими особами.

"Стільки радості було, а зараз слів немає, що б описати те, що ми побачили. Дякую за працю людей, які старанно працювали, щоб встановити стійки в дуже тверду, "кам'яну" землю", − повідомили у соцмережі очевидці.

Зазначимо, що проект побудови спеціального майданчика із спеціальним обладнанням для вигулу собак в парку Хіміків увійшов до списку переможців Громадського бюджету-2018. Така пропозиція виносилася на голосування не вперше. У 2018 він назбирав необхідну кількість голосів. На реалізацію ідеї з бюджету було виділено 74 200 гривень.

Вже сьогодні, 20 червня, на сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням обладнати додаткову огорожу та збільшити територію майданчику для вигулу собак.

"У зв'язку з тим, що кількість собак в мікрорайоні Хімселище, значно перевищує можливість вмісту на новому майданчику для вигулу собак, який слугує більше для дресури, ніж вигулу і створюється за рахунок громадського бюджету, просимо міську владу розглянути можливість додаткової огорожі території поряд з цим майданчиком", − зазначила у тексту петиції черкащанка Анна Коломієць.

Жінка зазначила, що ця територія здавна використовується собачниками мікрорайону і задовольняє всі потреби по розміру та формі. Ця територія є чи не найчистішим місцем в парку. Наявність огорожі по периметру території дасть можливість всім бажаючим відпочивати там з своїм улюбленцем не наражаючи на небезпеку оточуючих.

"Тут ви не побачите битого скла, пляшок, недоїдків і так, фекалій тут теж немає, бо ми прибираємо за собою і своїми улюбленцями. Єдиного чого не вистачає, це якісної огорожі людей від собак та собак від людей", − повідомила черкащанка.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в ОТГ на Черкащині облаштували спортивний майданчик.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x