НовиниКриміналУ Черкасах неповнолітній викликав «швидку» і вразив фельдшера електрошокером

У Черкасах неповнолітній викликав «швидку» і вразив фельдшера електрошокером

-

- Advertisment -

12 листопада близько восьмої години вечора у Черкасах 17-річний хлопець викликав собі швидку на «біль у серці». Додав, що в переддень у нього було ураження струмом від електрошокера.

Про це розповідає у Facebook речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок.

На виклику 21-річна фельдшерка зробила ЕКГ та виміряла тиск пацієнту. Медичні маніпуляцї молодик супроводжував нецензурною лексикою. Скарги хлопця не підтвердились. Тож медпрацівник пояснила молодому чоловіку, що для госпіталізації причин немає.

Він почав сперечатися з медиком та бабусею, розкидаючи всі речі, які потрапляли під руку. Вхідні двері були зачинені, фельдшер не могла вийти. Коли ж хлопець почав кулаками трощити все та витягнув електрошокер, молода дівчина насправді злякалася. Він ударив бабусю, на фельдшерку прийшовся удар електрошокером. До того ж обіцяв ще вийти «убити водія швидкої та розтрощити автомобіль».

Дівчина повідомила диспетчера про напад та попросила допомоги. Було викликано Державну службу охорони та поліцію. В цей час хлопець вибіг з квартири. Бригада чекала допомоги в автомобілі швидкої, поки неадекватний пацієнт ховався за гаражами. За 10 хвилин він сам підійшов до служби охорони і почав розказувати, що він «просто хотів налякати».

Зараз фельдшер знаходиться в кардіологічному відділенні Третьої Черкаської міської лікарні. Після нападу у неї було порушення серцевого ритму, піднявся тиск та під час зняття ЕКГ дівчина втратила свідомість. Наслідки ураження електрострумом вона може відчувати ще кілька днів.

До слова, молодика, який в свій час в Черкасах здійснив геройський вчинок, врятувавши життя іншої людини, медики швидкої знають добре. Бо він часто викликає фахівців екстренки як не до своєї бабусі, так на свої скарги. Неодноразово медики надавали хлопцю допомогу, коли той перебував у стані, який потребував спеціалізованої допомоги. Зазвичай після кожного звернення на швидку або інші служби від «героя» сиплеться купа скарг та дзвінків стосовно дій фахівців служб на всі можливі урядові лінії, Кабінет Міністрів, Адміністрацію Президента тощо.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вкотре напали на бригаду «швидкої».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x