НовиниЧеркащинаУ Черкасах нагородили активну молодь (ФОТО)

У Черкасах нагородили активну молодь (ФОТО)

-

- Advertisment -

У Черкаській ОДА нагородили переможців обласної премії за заслуги в розбудові молодіжної політики. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Сімом черкащанам вручили сертифікати на одержання обласної премії за особливі заслуги в розбудові молодіжної політики – у розмірі 3 тис. грн кожному.

Так, переможцями стали: Марина Дідук з Жашківщини, Аліна Полегенька із Золотоноші, Максим Степаненко з Сміли, Алла Войтовська з Умані, Євгеній Буряк з Черкас, Лілія Усик зі Шполянської ОТГ, Мар?яна Кусяка з Білозірської ОТГ.

Управління сім’ї, молоді та спорту ОДА саме для підтримки молоді ініціювало перед обласною радою ще в 2010 році про заснування такої премії.

За словами начальника управління сім’ї, молоді та спорту Максима Зеленського, претендентами на здобуття можуть бути молоді люди віком від 14 до 35 років, котрі проживають на території області, є соціально й громадсько активними та зробили вагомий внесок у розбудову молодіжної політики. Цьогоріч на здобуття обласної премії подали заявки із Золотоноші, Канева, Сміли, Умані, Черкас, Городищенського району, Жашківського, Кам’янського, Корсунь-Шевченківського, Смілянського, Тальнівського, Чорнобаївського, Шполянського, а також Соколівської, Степанківської, Шполянської, Паланської, Білозірської об’єднаних територіальних громад.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські спортсменки здобули нагороди чемпіонату світу.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

У Черкасах патрульні випадково виявили боєприпаси у смітнику

Вчора, близько 18:00, патрульні на проспекті Перемоги опрацьовували виклик. Під час цього один із поліцейських помітив неподалік від лавки...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x