додому Новини У Черкасах на вірність Україні присягнули оршанецькі прикордонники (ФОТО, ВІДЕО)

У Черкасах на вірність Україні присягнули оршанецькі прикордонники (ФОТО, ВІДЕО)

0

На Пагорбі Слави у Черкасах випускники та курсанти Оршанецького центру прийняли Військову присягу. Про це повідомляють у прес-центрі Черкаської міської ради.

 "Ми продовжуємо започатковану добру традицію саме на цьому святому місці, де поховані Герої Радянського Союзу, воїни Радянської Армії та місцеві мешканці, які віддали своє життя в боях за визволення Черкас у роки Великої Вітчизняної війни", – привітав їх начальник Навчального центру Державної прикордонної служби України, полковник Ігор Павлов.

Vikka.ua

Сьогодні присягнули гідно виконувати свій військовий обов’язок 102 курсанти. Поруч із ними – 163 юних випускників. Майже кожен із них пройшов непросту підготовку, випробувавши себе у справжніх боях за незалежність України.

Хвилиною мовчання учасники заходу згадали загиблих прикордонників, які на чолі з генерал-майором Ігорем Момотом відстоювали незалежність України.

Кожен з курсантів отримав у подарунок Державний Прапор України. Випускникам вручили свідоцтва про завершення навчання. Найближчими часом вони поїдуть захищати українські кордони.

Під час заходу також вручили державні нагороди оршанецьким військовим за успішне несення служби в зоні АТО.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version