додому Новини Черкащина У Черкасах на ще одній вулиці оновили освітлення (ФОТО)

У Черкасах на ще одній вулиці оновили освітлення (ФОТО)

0

На вулиці Руставі реставрували освітлення. Це третя вулиця, де замінили лампи ДНАТ на світодіодні LED-світильники, інформує прес-служба КП "Міськсвітло".

Раніше на вулиці Руставі було освітлення лише з одного боку. Однак, згідно з рекомендації дорожньої інспекції, встановили світильники з іншого боку, що покращило освітлення дороги. Під час реконструкції встановлено 167 світодіодних LED-світильники потужністю 80 Вт, на замін 93 світильники ЖКУ-100 з лампами ДНАТ-150 – 78 шт. та 15 шт. – ДРЛ-250.

"Наше комунальне підприємство робить усе, щоб Черкаси засвітилися по-новому, а головне: якісно і економно. Третя вулиця і я впевнений, що це далеко не остання вулиця, на якій встановили світодіодні LED-світильники. Адже такі лампи на відміну від ДРЛ і ДНАТ є правильним рішення, оскільки береже кошторис нашого міста. Після реконструкції вулиці Руставі зекономим 207 тисяч гривень за 5 років із міського бюджету", – говорить заступник директора КП "Міськсвітло".

Зазначимо, що триває реконструкція вулиць: Гетьмана Сагайдачного, Кобзарської, Святотроїцької, Верхня Горова та Алеї Путейки. Відбувається переобладнання дворового освітлення за такими адресами: Сержанта Смірнова 1,3,5, Волкова75, 103, Героїв Дніпра 29,31,35,43,45,47,49,51.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на одній із черкаських вулиць оновили освітлення.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version