НовиниЧеркасиУ Черкасах на ПЗР планують будівництво житла для переселенців

У Черкасах на ПЗР планують будівництво житла для переселенців

-

- Advertisment -

У місті Черкаси розглядають можливість зведення будинків для поселення там людей, які були змушені виїхати із зони активних бойових дій. Про це власному кореспонденту ВІККА розповів міський голова Анатолій Бондаренко.

«Сьогодні провели ще одну нараду з питання будівництва житла для житла для тимчасово переселених осіб на території колишнього військового полігону у Південно-Західному районі. Думаю, близько 40 га буде задіяно під президентську програму будівництва житла. Це від 25 до 35 тисяч переселених осіб» – говорить Анатолій Бондаренко.

Як повідомляють у Черкаській міській раді, йдеться про земельну ділянку, яка належить на праві постійного користування комунальному підприємству «Черкасиінвестбуд» ЧМР. Відповідно до містобудівної документації, на цій території передбачене розміщення житлової забудови, тут можливе спорудження навчальних закладів, облаштування зелених зон.

Бондаренко
chmr.gov.ua

У міській раді під час наради звернулись до колег із обласної адміністрації із проханням надати офіційну інформацію стосовно обсягів будівництва, кількості людей, для якої почнуть спорудження житла. У подальшому сторони домовились проговорили практичні аспекти реалізації проекту та можливу передачу земельної ділянки в користування.

За словами міського голови, місто працює над забезпеченням умов для проживання, щоб вимушені переселенці могли залишилися жити в Черкасах.

«Моя мрія у мирний час була, щоб населення Черкас було більше 350 тисяч. На жаль, ця мрія збувається у важкі часи історії України»,  – говорить Анатолій Бондаренко.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Підполковник із Черкащини отримав одну з найвищих нагород

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x