додому Новини Черкаси У Черкасах на потреби волонтерів «поставили бус» з Фінляндії (ВІДЕО)

У Черкасах на потреби волонтерів «поставили бус» з Фінляндії (ВІДЕО)

0

Волонтери готують для фронту чергову автівку з цінним вантажем. Тут медикаменти, теплі речі та продукти харчування. Все прямує до Києва.

Іще кілька днів тому цей турбо-дизель працював як швидка допомога для громадян Фінляндії. Але наші заробітчани викупили цей бус, завантажили необхідними медикаментами і відправили на батьківщину. Дві доби на кордоні, низка бюрократичних процедур і вже незабаром автівка зупиниться в українській столиці.

Оксана Циганок, волонтерка:

«Хочеться підсилити тіх хлопців. Іще сьогодні відправляється машина в Донецьку і Луганську область з гуманітарною точечною допомогою прямо на передову. хлопцям теплі речі, щоб зігріти їхні розгрузки тому що багато хто погорів після бою».

Автівку трохи підремонтують і замінять масло. За словами Лариси Семиз, яка супроводжуватиме вантаж, саме такі авто цінуються у зоні бойових дій

Лариса Семиз, волонтерка

«Це саме головне автівка. Тому що це не просто автівка. Це швидка допомога та іще і на дизелі. На неї багато запитів , але саме на дизелі зараз важко знайти у Європі»

Щодня у волонтерському центрі, яким опікується Оксана Циганок, різними роботами займаються від 300 до 400 осіб. Плетуть сітки, шиють флісові рукавиці, термобілизну, готують їжу для наших захисників. Волонтери пояснюють: зайвих робочих рук нині не буває, адже вся Україна наближає мить нашої Перемоги.

Більше у відео

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version