НовиниЧеркасиУ Черкасах на потреби волонтерів «поставили бус» з Фінляндії...

У Черкасах на потреби волонтерів «поставили бус» з Фінляндії (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Волонтери готують для фронту чергову автівку з цінним вантажем. Тут медикаменти, теплі речі та продукти харчування. Все прямує до Києва.

Іще кілька днів тому цей турбо-дизель працював як швидка допомога для громадян Фінляндії. Але наші заробітчани викупили цей бус, завантажили необхідними медикаментами і відправили на батьківщину. Дві доби на кордоні, низка бюрократичних процедур і вже незабаром автівка зупиниться в українській столиці.

Оксана Циганок, волонтерка:

«Хочеться підсилити тіх хлопців. Іще сьогодні відправляється машина в Донецьку і Луганську область з гуманітарною точечною допомогою прямо на передову. хлопцям теплі речі, щоб зігріти їхні розгрузки тому що багато хто погорів після бою».

Автівку трохи підремонтують і замінять масло. За словами Лариси Семиз, яка супроводжуватиме вантаж, саме такі авто цінуються у зоні бойових дій

Лариса Семиз, волонтерка

«Це саме головне автівка. Тому що це не просто автівка. Це швидка допомога та іще і на дизелі. На неї багато запитів , але саме на дизелі зараз важко знайти у Європі»

Щодня у волонтерському центрі, яким опікується Оксана Циганок, різними роботами займаються від 300 до 400 осіб. Плетуть сітки, шиють флісові рукавиці, термобілизну, готують їжу для наших захисників. Волонтери пояснюють: зайвих робочих рук нині не буває, адже вся Україна наближає мить нашої Перемоги.

Більше у відео

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x