НовиниОсвітаУ Черкасах на місці КСНу відкрили бібліотеку

У Черкасах на місці КСНу відкрили бібліотеку

-

- Advertisment -

У Черкасах напередодні новорічних свят відкрили оновлену бібліотеку філію №4 для дітей. Вона розташовуватиметься на місці приміщення КСН «Перемога», що у Південно-Західному районі. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук розповіла заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

«Напередодні депутатський корпус підтримав передачу приміщення колишнього КСН на баланс департаменту освіти та гуманітарної політики для потреб бібліотечної системи.

Книгозбірня переїхала до кращого і сучаснішого приміщення. Тож тепер маленький відвідувачам буде комфортніше та цікавіше поринати в захоплюючий світ книг», – зазначила Анастасія Чубіна.

Нагадаємо, що в Черкасах діяло 19 КСНів (комітетів самоорганізації населення). 18 з них мали свої приміщення, а голова і секретар фінансувалися за рахунок міського бюджету. Загалом на утримання цих КСНів у рік з бюджету виділялося понад 5 млн. грн. Після початку війни фінансування органів самоорганізації населення скоротили. А їхні приміщення передали на різні потреби місту.

Довідка: заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна обрана до виконкому за квотою партії “Слуга Народу”. Вона відповідає в черкаській мерії за департамент освіти та гуманітарної політики.

Читайте також на сайті vikka.ua

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x