додому Новини У Черкасах на благодійному стендапі зібрали понад 3 тисячі для "Азова" (ФОТО,...

У Черкасах на благодійному стендапі зібрали понад 3 тисячі для "Азова" (ФОТО, ВІДЕО)

0

Учора в Черкасах провели благодійний стендап. Стендап — це сольний гумористичний виступ, під час якого стендап-комік ділиться з публікою своїми переживаннями, думками, спостереженнями.

Виручені кошти організатори витратять на допомогу полку "Азов", у складі якого перебувають черкаські ультрас.

Організаторами заходу є "Cherkasy Stand-up Club", а також громадська фундація "Паритет". Підтримав захід доброволець полку "Азов" Олег Петренко.

У стендапі взяли участь восьмеро учасників. Четверо черкасців, а також гості з Києва та Харкова. Більшість жартів "стендапери" приділили стосункам між чоловіками та жінками.

За словами одного з організаторів заходу Святослава Марченка, від продажу квитків вдалося виручити більше трьох тисяч гривень.

– До нас приїхало двоє коміків із Харкова та двоє із Києва. Це хлопці з дуже хорошим рівнем. Вони є авторами проектів на центральних каналах. Якщо в нас вийде зібрати 3 тисячі гривень за вечір, то ми спробуємо повторити акцію ще раз, але трішки пізніше, – розповів організатор стендапу Святослав у коментарі журналісту телеканалу "ВІККА".

Натомість Олег Петренко розповів, що зараз бійці "Азову" найбільше потребують теплих речей.

– "Азов" – добровольчий підрозділ. Він повністю перебуває на "народному" забезпеченні. Без допомоги людей ми б не вижили. У прямому сенсі цього слова, – сказав Олег Петренко. – Приємно, що молодь таким заходом вирішила підтримати "азовців", що не залишається байдужою до проблем наших бійців.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version