НовиниУ Черкасах можуть призупинити встановлення кіосків

У Черкасах можуть призупинити встановлення кіосків

-

- Advertisment -

Сквер "Студентський" в мікрорайоні "Луначарського" нова влада хоче забудувати кіосками. Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Черкаської міськради від "Укропу" Руслан Зоря.

"Влада хоче встановити кіоски у сквері, який ми відстоювали усією громадою, відбудовували, садили дерева і облаштовували газони, встановлювали лавки, будували освітлення, ліквідовували смітники; у сквері, що має статус природно-заповідного фонду, де не можна нічого будувати! Спільно з активістами мікрорайону нам вдалося відстояти його, захистити від зазіхань підприємців, що вже хотіли там поставити кіоски. Це було кілька років тому. Потім вирішили самостійно облаштувати сквер. Завдяки депутатам надали йому статус природно-заповідного фонду", – зазначив Руслан Зоря.

За його словами, два підприємства – ТОВ "АВГ торг-груп" та ТОВ "Хлібний дім – Україна" – хочуть прямо у сквері поставити два кіоски. Торгуватимуть там нібито хлібом і м’ясом.

"Як на мене, будь-яка торгівля в сквері – неприпустима. Там, де кіоск з м’ясом, одразу з’являється пиво, розливайка та інше. Територія перетворюється в "шанхай". Готую звернення від громади мікрорайону і Комітету самоорганізації населення до виконкому щодо введення мораторію і врешті-решт завершення схеми розміщення МАФів у Черкасах", – зауважив він.

Водночас пропозицію депутата підтримав міський голова Анатолій Бондаренко. "Я не заперечую про мораторій", – написав він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанам продають товар невідомого походження.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x