додому Новини Черкаси У Черкасах може з’явитися комунальний притулок для котів: містяни підтримали петицію

У Черкасах може з’явитися комунальний притулок для котів: містяни підтримали петицію

0
natalyland.ru

На сайті Черкаської міської ради з’явилася електронна петиція з проханням створити в місті комунальний притулок для котів. Менше ніж за добу черкасці підтримали цю пропозицію. «За» підписалися 382 містяни, необхідно ж лише 250.

Авторка петиції, волонтерка Яна Тябут зазначила, що зростання кількості вуличних котиків у дворах будинків та на смітниках давно стало величезною проблемою, яку місто намагається вперто не помічати. Частина людей жаліє котів і забирає додому коробку підкинутих кошенят, а інші бачити б їх не хотіли.

«Куди подіти десять котів бабусі, яка померла через коронавірус? Що робити з породистим персом, який з подушок потрапив на майданчик для відходів, бо господарі поїхали за кращим життям за кордон, а кота залишили проблемою своїх колишніх сусідів? Наразі, цю проблему намагаються стримувати власними силами волонтери і зоозохистники, але це нереально, зусиллями десятка людей. Щоб вирішити цю давно назрілу проблему, просимо про відкриття міського притулку для котів.», – підкреслила волонтерка.

Містяни підтримали петицію своїми підписами. Тепер пропозицію мають розглянути депутати на сесії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять виділити з міського бюджету кошти на утримання безпритульних тварин.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version