додому Новини Черкащина "У Черкасах може відбутись колапс": Радуцький звернувся до очільника області щодо місцевих...

"У Черкасах може відбутись колапс": Радуцький звернувся до очільника області щодо місцевих проблем

0

Ситуація у Смілі може повторитись і в Черкасах. Про це містян попереджає черкаський депутат Олександр Радуцький. На сесії міськради 22 серпня він звернувся до голови ОДА Ігоря Шевченка, аби той взяв до уваги підготовку до опалювального сезону та ймовірні проблеми з водопостачанням в обласному центрі, передає кореспондет vikka.ua

За словами обранця, жителі Черкас можуть залишитись без тепла у своїх оселях. Мовляв, новоспечена управлінська компанія не зможе підготувати будинки до опалювального сезону.

"У Черкасах може відбутись колапс, подібний до Сміли, – ми не зможемо запустити в будинки опалення. І друге – у нас може не стати холодної води. Тому прошу вас: зберіть робочу нараду. А Анатолій Бондаренко, який до вас бігає й розповідає, який ви гарний, просто буде вас підставляти", – звертається до губернатора Радуцький.

Нагадаємо, у Черкасах є ризик того, що водопостачання здійснюватиметься погодинно. Директор КП "Черкасиводоканал" Сергій Овчаренко сказав, що у цій ситуації комунальники нічого не вдіють, а для вирішення проблеми необхідна фінансова підтримка місцевої влади.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат нагадав меру про його відповідальність за "тарифний геноцид".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version