додому Новини Черкаси У Черкасах між трьома чоловіками виникла стрілянина: двоє в лікарні (Фото, відео)

У Черкасах між трьома чоловіками виникла стрілянина: двоє в лікарні (Фото, відео)

0

У неділю, 18 липня, на вулиці Дахнівській у Черкасах виникла стрілянина, внаслідок якої двоє чоловіків опинились у лікарні.

Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Інцидент трапився близько 15:00 в районі магазину «Лісовий». Між трьома чоловіками виник конфлікт. Один із них дістав зброю і декілька разів вистрілив у бік опонентів.

Двох чоловіків госпіталізували до Третьої міської лікарні із тілесними ушкодженнями спини та голови.

Сам правопорушник втік до лісу. Для його пошуку задіяли батальйон поліції особливого призначення, екіпажі патрульної поліції, правоохоронців Черкаського районного управління поліції та кінологічної служби зі службовими собаками. За короткий час поліцейські виявили вказаного чоловіка.

«Правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ми встановили його особу. Це 48-річний місцевий житель. На місці, де трапилась подія, ми вилучили декілька гільз. Причини конфлікту з’ясовують слідчі», — сказав начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Михайло Куратченко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. На місці працювала слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції. Зараз, за процесуального керівництва прокуратури міста Черкаси, вирішується питання про вручення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу. Слідство триває.

YouTube video player

Як повідомляв сайт vikka.ua, утікач із Корсунщини зґвалтував і вбив пенсіонерку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version