додому Новини Черкаси У Черкасах люди в формі принесли в школу автомати і дрони (ВІДЕО)

У Черкасах люди в формі принесли в школу автомати і дрони (ВІДЕО)

0

Черкаські військові не втомлюються знайомити школярів із азами військової науки. Вони принесли в гімназію автомати і дрони. Цього разу завітали до учнів однієї із гімназій Черкас. Тактична медицина, уміння поводитися зі стрілецькою зброєю, мінно- вибухова справа, розповідає кореспондент ВІККА-НОВИН.

Візиту військових радіє директорка гімназії Ірина Топчій. Каже, що патріотичне виховання набуває нових рис та ознак. Теоретичні форми, або нотації у минулому

ІРИНА ТОПЧІЙ, ДИРЕКТОРКА ЧЕРКАСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ 

«Коли діти тут, вони бачать в реаліях, що відбувається. Ті хто практики , хто має з цим справу щодня, розповідають їм реальну ситуацію і воно працює значно краще”

Бойовий медик Роман розповідає дітям про основні причини летальності на полі бою. Вчить як зупинити кровотечу та відновити функції дихання. Каже, що навчитися цьому може будь- хто незалежно від статусу у суспільстві та віку. Головне мотивація та зацікавлення.

РОМАН, БОЙОВИЙ МЕДИК

«Тактична медицина розроблена таким чином, що будь-яка людина,  навіть без медичної освіти, зможе виконувати будь-які маніпуляції, які вона тренує і ці маніпуляції можуть врятувати життя»



Артур із зацікавленням спостерігає за дроном, що завис у повітрі. Він мріє стати військовим юристом, тому вважав, що безпілотники не його стихія. Але візит до школи військових все змінив

АРТУР, УЧЕНЬ ЧЕРКАСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ

«Почув багато про дрони. Найбільше сподобалося як цей механізм працює. Насправді це класно. Я побачив як цей механізм працює. прямо щоб сказати, що дрони це – моє, то ні. Але побачити як це працю  насправді це захватує»

Базові військові знання, уміння з тактичної медицини , громадянам країни, що уже другий рік відбиває збройну агресію – необхідні, наголошує начальник відділу призову Черкаського територіального центру комплектування Олег Стороженко. Але вони потрібні їм не лише для війни, переконаний військовий

ОЛЕГ СТОРОЖЕНКО, НАЧАЛЬНИК ВІДДІЛУ ПРИЗОВУ ЧЕРКАСЬКОГО ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ КОМПЛЕКТУВАННЯ

«Це дітям піде на користь, як що вони навіть у мирному житті це все згадають і врятують якесь життя, нададуть вчасно допомогу, то це буде не напрасно. Життя безцінне, а дітям у такому віці все запам’ятовується дуже добре».

YouTube video player

Читайте також на сайті
* 30 квітня на 88 році життя пішов у небесні світи відомий черкаський архітектор Леонід Степанович Кондрацький.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version