додому Новини Кримінал У Черкасах легковик зіштовхнувся з мотоциклом: один з водіїв помер у лікарні...

У Черкасах легковик зіштовхнувся з мотоциклом: один з водіїв помер у лікарні (Фото)

0

У Черкасах біля обласної лікарні трапилася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Легковик «Skoda» зіштовхнувся із мотоциклом. Удар був такої сили, що двоколісний практично розтрощило.

Фото із місця ДТП поширили очевидці в соцмережах.

Зі світлин видно, що обидва транспортні засоби зазнали значних механічних ушкоджень. Щоб запобігти займанню мотоцикла та автомобіля, на місці працювали рятувальники.

У коментарі сайту vikka.ua речниця Обласного центру екстреної допомоги Ірина Назарок підтвердила інформацію по інциденту. У ДТП тяжкі травми отримав водій мотоцикла. Ще до приїзду «швидкої» його забрали медики обласної лікарні.

Згодом стало відомо, що отримані у ДТП травми виявилися несумісними із життям для водія мотоцикла. Він помер у реанімації, не приходячи до тями.

«Водій отримав настільки сильну політравму, що до реанімації його доставили вже без серцебиття і без дихання», — зазначає головний лікар обласної лікарні Олександр Дудник.

Наразі всі обставини ДТП встановлюють правоохоронці. При загиблому не було документів, тому його особу встановлюють і шукають родичів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині автомобіль опинився в кюветі, постраждав чоловік.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version