НовиниЧеркащинаУ Черкасах кошти із фонду для зарплат бюджетникам хочуть...

У Черкасах кошти із фонду для зарплат бюджетникам хочуть пустити на прибирання зелених зон узимку

-

- Advertisment -

Директор департаменту ЖКК Сергій Танюк хоче виділити кошти на прибирання зелених зон взимку. Про це на прес-конференції 17 листопада розповів секретар міської ради Олександр Радуцький, передає кореспондент vikka.ua.

"Є чого скандалити з цього приводу. Ті оголошення на проведення відкритих торгів, що дав "борець із корупцією" пан Танюк, я вважаю найвищою мірою цинізму, – каже він. – Анатолій Бондаренко казав, що ми в ЖКК приведемо тих людей, які будуть у прозорий спосіб прописувати тендерні документи і де будуть математично доведені всі цифри і жодних питань не виникатиме. А ситуація зовсім інша".

Олександр Радуцький порівняв суми, які виділялися цього року і які планують на те ж виділити наступного.

На підмітання та прибирання міста у 2017 році було витрачено 5 млн 850 тис. грн. Вже за заявкою на наступний рік Сергій Танюк хоче виділити 22 млн 872 тис. грн.

Така ж ситуація із зеленими зонами. Всього їх утримання цьогоріч обійшлося в 16 млн 900 тис. грн, а на 2018 рік він хоче виділити 37 млн 870 тис. грн. Ще додатково тендер на утримання зелених зон із сумою 3 млн 200 тис. грн Сергій Танюк оголосив на грудень цього року.

"Я не розумію, де ми зараз бачимо зелені зони, які треба прибирати у грудні на таку суму. Зараз сніг випаде і нам терміново треба прибирати ці зелені зони. Оголошена загальна сума на 67 млн гривень в рази перевищує потрібну", – розповідає він.

Нагадаємо, що депутати неодноразово виступали проти проведення прибирання зелених зон на сесіях міської ради.

Секретар наголосив, що кошти на зелені зони беруться із загального фонду, а це – соціальні потреби нашого міста, такі як зарплати медикам, вчителям, програма "Турбота" тощо.

"Ці 67 мільйонів ми маємо просто викинути, а все тому, що прийшов "прозорий" пан Танюк із "прозорим" мером Бондаренком. Я вже говорив: людина не бореться з корупцією, вона її очолює. Наш мер був на Майдані, а тепер став баригою", – заявив Олександр Радуцький.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси приберуть на майже 68 мільйонів гривень.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x