НовиниЧеркасиУ Черкасах комунальне підприємство отримало сучасну лабораторію

У Черкасах комунальне підприємство отримало сучасну лабораторію

-

- Advertisment -

Відтепер у лабораторії КП «Черкасиводоканал» зможуть проводити більше складних і високоточних аналізів, щоб черкаські споживачі отримували ще більш якісну воду. Для цього підприємство тепер має нове сучасне високотехнологічне обладнання, яке надійшло від благодійників. Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.


Допомогу комунальникам надала благодійна організація «Міжнародна організація з міграції». Вони підсилили комунальне підприємство сучасними кабінетами біологічної безпеки для проведення досліджень, лабораторною системою очищення води та спектрофотометрами. Також було доукомлектовано діючий газовий хроматограф окремим додатковим інжектором і детектором.

«Нове обладнання дозволить нам першими в Україні проводити унікальні аналізи за розширеним спектром показників, щоб гарантувати споживачам питну воду високого рівня якості та безпечності», – зазначає директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков.


5 травня на підприємство прибув ще один транш благодійної допомоги від МОМ. Це автоклави, фільтрувальна установка для підготовки проб води, PH-метр-кондуктометр та аналітичні ваги.
Нове обладнання для КП «Черкасиводоканал» оглянув перший заступник міського голови, куратор житлово-комунальної галузі Черкас Сергій Тищенко.


«Міська влада кожного дня працює, щоб незважаючи на воєнний стан жителі Черкас отримували якісні і своєчасні комунальні послуги. На сьогодні лабораторія нашого водоканалу одна з найкращих в Україні. Нам, як владі, це дуже приємно. Тому що маємо створити умови, щоб наші підприємства розвивалися, і співпраця з міжнародними партнерами цьому дуже сприяє. Ми максимально відкриті, щоб і надалі продовжувати цю співпрацю. Від імені Черкаського міського голови Анатолія Бондаренка, виконавчого комітету та усієї громади дякую Міжнародній організації з міграції за підсилення нашого комунального підприємства та іншу допомогу, яку наше місто отримало від МОМ», – зазначив Сергій Тищенко.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x