додому Новини Черкаси У Черкасах керівник «Нової Якості» обзавівся персональним літаком

У Черкасах керівник «Нової Якості» обзавівся персональним літаком

0

Андрій Бортник, власник і керівник компаній, афільованих із корпорацією «Нова Якість», придбав новий літак RV- 10. Про це повідомив на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» депутат Черкаської обласної ради Олександр Радуцький.

«Поки мер нашого міста будує собі за недекларовані кошти своє Міжгір’я в с.Сокирно , його бізнес -партнер Андрій Бортник придбав літак 2021 року випуска з орієнтованой ціною 350.000 $ », – написав Олександр Радуцкий.

«Нова якість» займається обслуговуванням житлових будинків у Черкасах, зимовим прибиранням вулиць міста та невдовзі, ймовірно, вивозитиме негабаритне сміття.

Відповідно до реєстру повітряних суден, Андрій Бортник дійсно є власником літака RV- 10. Проте він запевняє, що депутат значно завищив його вартість.

«Ми із друзями придбали деталі, а, власне, сам літак вже збирали на місці. Після цього він пройшов сертифікацію в державіаслужбі. Скажу відверто, що він обійшовся дешевше, ніж написав Олександр Радуцький», – зазначив Андрій Бортник.

Нагадаємо, що нещодавно «Нова якість» виграла суд із міською владою Черкас. Таким чином, компанія може скоро повернутися до вивезення негабаритного сміття з міста.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Скічко розповів, як Черкащина може швидко вийти з «червоної зони»

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version