НовиниЧеркащинаУ Черкасах капітально ремонтують вулицю за майже 30 мільйонів...

У Черкасах капітально ремонтують вулицю за майже 30 мільйонів гривень (ФОТО)

-

- Advertisment -

На вулиці Надпільній на відрізку від вул.Можайського до вул.Грушевського працівники ПП "Дорстрой" роблять капітальний ремонт асфальтного покриття. Усього буде відремонтовано 20702 м2 дороги протяжністю 1818 метрів. Про це повідомляє прес-служба Черкаської мерії.

Підрядник вже замінив бортовий камінь на всій ділянці та відфрезерував дорожнє покриття. Нині робітники почали укладати нижній шар асфальту. Після цього укладатимуть вирівнювальний шар, а потім – щебенево-мастичний асфальтобетон. Така дорога повинна добре експлуатуватися, адже властивості такого покриття, як ЩМА, в рази кращі у порівнянні з іншими сумішами.

"Загальна вартість будівельних робіт – близько 28 млн. грн. На цей рік фінансування передбачено не в повному обсязі – виділено 21,5 млн. грн. Якщо буде оперативно дофінансовано в цьому році решту необхідної суми, підрядник обіцяє завершити усі роботи до кінця літа", – говорить заступник директора департаменту архітектури та містобудування ЧМР Лариса Слесаренко.

Окрім ремонту дорожнього покриття, проект капремонту вул. Надпільної передбачає також встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Уманському та Христинівському районах ремонтують дорогу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах деякі будинки залишилися без гарячої води

Сьогодні, 14 травня, з 8:00 до 16:00 без гарячого водопостачання, через промивку водопідігрівача, тимчасово залишаться містяни, що мешкають по...

У Черкасах відбувся Чемпіонат України з вітрильного спорту серед юнаків

У Черкасах провели Чемпіонат України з вітрильного спорту серед юнаків. Місцеві спортсмени також серед призерів. Повідомляє Департамент освіти і...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x