НовиниЧеркащинаУ Черкасах готуються до святкування Міжнародного дня захисту дітей

У Черкасах готуються до святкування Міжнародного дня захисту дітей

-

- Advertisment -

З метою відзначення Міжнародного дня захисту дітей в Черкасах розроблено ряд заходів, у яких візьме участь більш ніж п’ять тисяч дітей, їхніх батьків та інших представників громади міста. Про це повідомляє прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

З 29 травня по 3 червня в Черкасах відбудеться наступні заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей:

Із 29 травня по 1 червня у Кінотеатрі "Україна" відбудеться перегляд фільмів Чілдренкінофесту. 30 травня у Центрі роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради відбудеться Обласний фестиваль-конкурс "Мистецький дивокрай Черкащини".

Також 30 травня у дитячому парку "Казка" відбудуться "літературні лавочки під відкритим небом Драйв-шоу "Веселкове дитинство".

31 травня у Палаці молоді відбудеться концертно-розважальна програма "Дитинства пора золота", а вже 1 червня пройдуть екскурсії до Черкаського міського зоопарку.

1 червня о 10.00 у Територіальному центрі реабілітації інвалідів для дітей 7-15 років відбудеться лялькова вистава-ігротека "Країна дитинства". Цього ж дня о 10.00-13.00 Бібліотека-філія №2 для дітей Святкова програма "Хай сонцю і квітам всміхаються.

1 червня 11.00 Бібліотека-філія № 3 для дітей Свято до Міжнародного дня захисту дітей "Як добре в світі без війни". Також у Парк розваг "Рів'єра" розваги на пересувному комплексі атракціонів, на Площа біля Центру дитячої та юнацької творчості відбудеться святково-концертна програма "Ми діти твої, Україно!".

1 – 2 червня у пришкільному спортивному таборі НВК № 34 відбудуться спортивно-розважальні програми для школярів літніх пришкільних таборів. 2 червня у Центральній бібліотеці імені Лесі Українки відбудеться дитячий турнір міста Черкас з шашок-64.

2 червня на Площа 700-річчя Черкас відбудеться Вело-фест дошкільників та  І відкритий  фестиваль – конкурс "Summer Dans", з 10.00 по 17.00 на КП "Центральний стадіон" відбудеться турнір з футболу в рамках проведення Дня захисту дітей серед юнаків 2008 р.н. "Ласка для дітей".

Того ж дня на водні станції ДЮСШ відбудеться Чемпіонат Черкас з веслування. У Долині троянд відбудеться Фестиваль "Summer Challenqe 2018".

2 – 3 червня на КП "Центральний стадіон" Відбудеться відкритий чемпіонат Черкас по баскетболу серед юнаків школярів.

Також 2 – 3 червня у Палаці спорту "Будівельник" відбудеться Чемпіонат Черкас з художньої гімнастики.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах заблукали двоє дітей, коли прогулювались містом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x