НовиниЧеркасиУ Черкасах ексдепутат просить розірвати угоди з перевізником

У Черкасах ексдепутат просить розірвати угоди з перевізником

-

- Advertisment -

Ексдепутат Черкаської міської ради та ексчиновник Віталій Косяк просить міську владу розірвати угоду із перевізником ЧАРЗ-АВТО. Нині цей перевізник обслуговує 7 автобусних маршрутів у Черкасах. Відповідну петицію він зареєстрував на сайті міської ради.

На переконання ексдепутата, ДП «ЧАРЗ-АВТО» має сумнівну репутацію. «У жителів Черкас до скандального перевізника ДП«ЧАРЗ-АВТО» виникає чимало нарікань», – йдеться в тексті петиції.

Дійсно, неодноразово жителі Черкас в соціальних мережах говорили, що водії автобусів, які працюють на маршрутах 20, 31 та 29, не дотримуються графіків. Навіть міська влада в односторонньому порядку розірвала із «ЧАРЗ-АВТО» договір на обслуговування маршруту № 33.

У Черкасах на автобусних маршрутах № 4, 5, 7 та 22 тимчасово працюватимуть інші перевізники. Вони готові покращувати якість перевезення пасажирів та впроваджувати безготівкову оплату за проїзд. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради.

згідно з рішенням виконавчого комітету, новим перевізником на маршруті № 4 буде ПП «Медіт Сервіс», на маршрутах № 5, 7 і 22 – ДП ЧАРЗ-АВТО.

Договір з ними укладуть терміном на 3 місяці. За цей час Департамент ЖКК повинен провести новий конкурс та визначити переможців.

Щоб петицію Віталія Косяка розглянула міська рада, за неї протягом місяця мають проголосувати 500 черкащан. Віталій Косяк у минулому скликанні був депутатом міської ради. До ради він потрапив за списками Радикальної партії Олега Ляшка. Працював певний період керівником муніципальної інспекції.

Читайте також на сайті vikka.ua

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x