додому Новини Черкаси У Черкасах дякують жінкам із ножицями (ВІДЕО)

У Черкасах дякують жінкам із ножицями (ВІДЕО)

0

Оксана за фахом — перукарка. Цим заробляє на життя. Але сьогодні вона працює безкоштовно. В міру своїх сил допомагає співвітчизникам, які, рятуючись від бомб агресора, опинилися в Черкасах.

Оксана, перукарка:

«Я дуже рада, що можу хоча б чимось допомогти тим, хто опинився в такій ситуації. Використати свою професію, постригти людей, які не можуть піти в перукарню. Які не мають для цього можливості, не знають міста, не мають коштів. А я рада, що я можу»

Юрій — із Харкова. Будинку, де він жив, більше не існує. У Черкасах чоловік уперше й міста не знає. Каже, життя переконало, що дрібниць не існує. Почав цінувати турботу в будь- яких проявах.

Юрій, переселенець із Харкова:

«Спасибо большое за стрижку. Мы только приехали и еще не разобрались в городе, где что находится. Спасибо организаторам, что организовали все».

Перкураські послуги для переселенців надають викладачі та студенти одного з навчальних закладів Черкас. Бригаду сформували швидко. У неї входить 5-ро осіб. Але, за словами директора закладу, уже утворилась ціла черга з охочих допомагати переселенцям.

Олександр Саюн, директор навчального закладу:

«Багато від тимчасових переселенців звучить слів вдячності. І сльози навертаються від цього. Але це надихає працювати. Адже перемога має бути однозначно»

YouTube video player

Читайте також: як навчатися школярам, які через війну виїхали за кордон?

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version