додому Новини У Черкасах двоє братів влаштували бійку з охоронцями грального закладу (ФОТО)

У Черкасах двоє братів влаштували бійку з охоронцями грального закладу (ФОТО)

0

Двоє відвідувачів грального закладу мережі "Національна лотерея" у стані алкогольного сп’яніння влаштували бійку з охоронцями закладу. Інцидент стався 15 серпня на вулиці Небесної Сотні, поблизу Центрального ринку.

Як повідомила vikka.ua речниця Управління патрульної поліції Черкас Зоя Вовк, двоє братів у нетверезому стані почали чіплятися та ображати працівницю закладу, на що та натиснула "тревожну кнопку". Охоронці, які приїхали на виклик, намагалися вивести чоловіків за межі закладу, однак ті почали агресивно себе поводити та вчинили бійку.

В результаті сутички одному з горе-відвідувачів розбили носа, після чого той не міг самостійно зупинити кровотечу. Охоронці спершу викликали "швидку", але брати навідріз відмовилися від медичного огляду.

Фото Facebook / Роман Шовенко

Після прибуття на місце пригоди патрульних ті викликали другу карету швидкої допомоги та все ж вмовили чоловіків, аби ті дозволили медикам їх оглянути.

На обох братів патрульні склали протокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Матеріали справи передано до міськвідділу поліції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах після складеного протоколу "Мерседес" в’їхав у патрульний автомобіль.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version