НовиниЧеркащинаУ Черкасах дозволили працювати оптовому ринку і продавцям саджанців

У Черкасах дозволили працювати оптовому ринку і продавцям саджанців

-

- Advertisment -

У Черкасах змінять карантинні заходи для деяких торговельних підприємств.

Таким чином місцева комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відреагувала на звернення підприємців міста, повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Представники ПП "Ринкові Технології" повідомили, що закриття роботи продуктового ринку, що розташований в Черкасах на вулиці Смілянській, 144/2, призведе в майбутньому до продуктового колапсу в продуктових маркетах міста. Адже зазначений ринок відпускає опт продуктів харчування таким місцевим мережам продуктових супермаркетів.

Підприємство переконує: їхній ринок обладнаний двома пропускними пунктами, де пропускають лише за наявності одноразових рукавичок та захисної маски на обличчя, усім, хто в’їжджає на його територію проводять замір температури. Додатково гарантують дезінфекційну обробку торгівельних місць двічі на день за допомогою спеціального дезрозчину.

Тож комісія своїм рішенням дозволила продуктовому ринку на за зазначеною адресою в режимі з 2:00 по 6:00 ранку щоденно, окрім неділі.

Окрім того, комісія з питань ТЕБНС розглянула колективний лист низки підприємців, які здійснюють торгівлю насінням, посадковими матеріалами та міндобривами. У ньому вони просять зняти заборону на торгівлю під час карантину, оскільки нині триває посівна кампанія і від їхньої роботи залежить майбутній врожай.

Члени комісії ухвалили рішення дозволити торгівлю посадковими матеріалами в існуючих садових центрах лише на відкритих територіях і за умов дотримання санітарно-гігієнічних норм та дезінфекції. Садові магазини ж можуть здійснювати торгівлю дистанційно.

Нагадаємо, раніше було ухвалене рішення дозволити продаж посадкових матеріалів на спеціально відведеному ярмарку у Черкасах на розі вулиць Смілянської та Благовісної. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, в черкаських супермаркетах піднімають ціни на продукти.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x