додому Новини У Черкасах довелося проводити нову лінію водопостачання

У Черкасах довелося проводити нову лінію водопостачання

0

У Черкасах, по пров. Окружний, працівники КП "Водоканалу" провели заміну мережі водопостачання. Це було пов’язана з тим, що 6 будинків залишилось без води, через розкопки котловану. Про це повідомляє прес-служба КП "Водоканалу". 
Власник земельної ділянки в районі Соснівки, розкопуючи котлован для будівлі, натрапив на водопровідну лінію, пошкодивши її екскаватором. 
– Труба мала поганий стан, до того ж була дуже пошкоджена екскаватором, її ремонт був би дорожчий, ніж її заміна на нову, – наголосив начальник цеху мереж водопостачання та водовідведення Василь Литвиненко. – Тому було ухвалено рішення проводити заміну. За кілька днів фахівці підприємства проклали 50 метрів нової мережі водопостачання та відновили подачу води.
Працівники КП "Черкасиводоканал" з’ясували, що наприкінці 50-х років у тому районі власники шістьох будинків проклали водопровідну лінію, яка постачала їм воду. З того часу квартал розбудували, кількість будинків збільшилася і відповідно було проведено нову мережу водопостачання, не відключивши цю.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version