додому Новини Черкащина У Черкасах досі шукають господаря каналізаційного колодязя, в якому загинула дитина (ФОТО)

У Черкасах досі шукають господаря каналізаційного колодязя, в якому загинула дитина (ФОТО)

0

У Черкасах на вулиці Чигиринській 40 закрили каналізаційний колодязь, де вчора трапилася трагедія, люком. Роботи виконали працівники КП "Черкасиводоканал". Про це пише "Інфоміст".

Комунальникам досі не вдалося з’ясувати, на чиєму балансі перебуває даний колодязь.

"КП "ЧЕЛУАШ" не опікується цією мережею. Наша мережа по іншу сторону дороги, маємо зливоприймачі по непарній стороні. Цих мереж немає в нас на карті, ми пізно вночі їздили на підприємство з поліцією, перевіряли це", – зазначає директор КП "ЧЕЛУАШ" Олексій Мельник.

Він також повідомив, що підприємство реагує на всі скарги містян, які надходять щодо відсутності в різних районах люків і обов’язково накривають колодязі, навіть, якщо вони не їхні.

За словами комунальника, щомісяця в Черкасах крадуть близько 70 люків "ЧЕЛУАШу". Один люк коштує близько 3400 грн. Комунальники міняють їх на пластикові, але це поступовий процес. Адже всі люки одразу змінити неможливо.

"У мене в середу по вулиці Сумгаїтській викрали шість люків і два зливоприймачі. У "Черкасиводоканалу" в цей же дань викрали п’ять люків по цій самій вулиці. Хтось влаштував на цьому бізнес, але це бізнес на крові", – зазначив Олексій Мельник.

Крім того, начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко зазначив, що поки в управлінні немає інформації про балансоутримувача колодязя.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах 6-річний хлопчик загинув, провалившись у відкритий люк.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version