додому Новини Черкащина У Черкасах дошкільнята з кишковою інфекцією потрапили до лікарні

У Черкасах дошкільнята з кишковою інфекцією потрапили до лікарні

0

25 березня на гостру кишкову інфекцію у Черкасах захворіли діти, вихованці дошкільного навчального закладу №78 "Струмочок", що на вулиці Кобзарській. Три екстрених повідомлення про випадки захворювання надійшло з Черкаської міської інфекційної лікарні, інформує прес-служба Черкаського обласного лабораторного центру МОЗ України.

Усі хворі діти госпіталізовані до інфекційної лікарні з попереднім діагнозом "Гостра кишкова інфекція", де їм надається відповідна медична допомога.

Фахівці Черкаського міського відділу Державної установи "Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства здоров’я України" провели епідеміологічне розслідування випадку групового захворювання.

З метою встановлення причин його виникнення та локалізації і ліквідації, для лабораторних досліджень відібрано зразки харчових продуктів, води, з об’єктів довкілля взято гігієнічні змиви на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору, проведено бактеріологічне та вірусологічне обстеження персоналу дошкільного навчального закладу та контактних дітей на кишкову групу інфекцій. Також проведено заключну дезінфекцію.

Епідеміологічне розслідування групового захворювання триває.

Як повідомляв сайт vikka.ua, жителі Черкас – "лідери" із захворюваності на кір в області.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version