НовиниУ Черкасах дорожник облаштував у кабінеті порностудію (ВІДЕО)

У Черкасах дорожник облаштував у кабінеті порностудію (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах оперативники затримали 52-річного працівника держустанови, що опікується дорогами області, який облаштував у своєму службовому кабінеті порностудію. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Як з’ясували оперативники, в інтернеті чоловік підшукував дівчат та за винагороду пропонував їм знятися. З відзнятого зловмисник створював короткометражні фільми з рольовим сценарієм, які потім розповсюджував в мережі за грошову винагороду.

Під час санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, за допомогою якої створювалася і розповсюджувалася порнопродукція та грошові кошти, в сумі близько 8 000 євро. Також вдалося встановити двох "актрис" – 1987 та 1988 року народження, які брали участь у зйомках.

Під час слідства з’ясувалося, що зловмисник планував вийти на "світовий ринок" порнопродукції – один зі своїх фільмів він завантажив на іноземний сайт, за що йому обіцяли винагороду в розмірі 74-ох тисяч доларів США, в разі набування ним популярності.

Наразі чоловіку оголошено про підозру. Продовжується розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 301 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п’яти років з конфіскацією порнографічної кіно- та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування. Триває досудове розслідування.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Житель Золотоноші намагався перейти кордон в жіночому одязі і за паспортом сестри

44-річний житель Золотоноші, переодягнувшись у жіночий одяг, намагався перетнути державний кордон із Румунією. Про це повідомляє Державна прикордонна служба...

На Черкащині попереджають про пожежну небезпеку

Синоптики попереджають, що в Черкаській області очікується надзвичайна пожежна небезпека 5 класу. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x