НовиниЧеркащинаУ Черкасах до півсмерті побили журналіста

У Черкасах до півсмерті побили журналіста

-

- Advertisment -

Вранці 4 травня у центрі Черкас невідомі побили місцевого журналіста та відеоблогера Вадима Комарова. Чоловіка в тяжкому стані госпіталізували до лікарні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив черкаський журналіст Сергій Кузляєв.

Речниця патрульної поліції Черкаської області Зоя Вовк підтвердила даний факт. За інформацією правоохоронців, виклик про те, що в центрі міста лежить чоловік із травмою голови, надійшов о 9:30 ранку. Коли патрульні прибули за викликом, то потерпілого вже було госпіталізовано до Третьої міської лікарні. Наразі всі деталі події встановлюють слідчі.

За попередніми даними, зловмисник проломив Вадиму Комарову голову тяжким предметом. Нині відомо, що журналіст перебуває в реанімації. Його прооперували й нині він перебуває в комі.

Зазначимо, Вадим Комаров відомий журналіст, який займався критикою місцевої влади. Зокрема, на своїй сторінці у Facebook протягом кількох останніх тижнів він розміщував матеріали про скандальну тему реконструкції кінотеатру "Мир", в яких прямо вказував на бездіяльність "Свободи".

За словами журналіста Сергія Кузляєва, розголос цієї справи загрожує декому штрафами в 300-400 тис. грн. Також Комаров відверто критикував роботу заступника мера від ВО "Свобода" Юрія Ботнара. Проводив розслідування щодо діяльності депутата Косяка, який є начальником управління інспектування. А це було для останнього загрозою звільнення і втрати "насидженого місця" із зарплатою в 30-40 тис. грн.

Окрім цього Вадим Комаров прискіпливо висвітлював незаконне звільнення начальника управління освіти Чигиринської РДА, діяльність департаменту освіти, який очолює "свободівець" Сергій Воронов, ситуацію в ІТК в Хуторах.

"Я розмовляв з ним у четвер. Він сказав, що зустрічатиметься в п’ятницю з мером Черкас Бондаренком, де викладе йому цікаві факти про Косяка і його діяльність, про кіоск, який будується на вул. Чорновола біля поліклініки, про інші факти зловживань чиновників. Я не знаю, чи він зустрічався з Бондаренком, чи передав інформацію та якою була реакція Бондаренка, але в суботу він уже отримав по голові", − зазначив на своїй сторінці Сергій Кузляєв.

Як повідомляв сайт vikka.ua, молодика, котрий до смерті забив чоловіка, судитимуть на Черкащині.

Ми не набридаємо. У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x