додому Новини Черкаси У Черкасах депутати і чиновники «розваляли» дитячий садок (ФОТО)

У Черкасах депутати і чиновники «розваляли» дитячий садок (ФОТО)

0

Працівники мерії Черкас та депутати міської ради привели до ладу один із занедбаних садочків у місті. Там планують зробити приміщення для переселенців, які переїхали із «гарячих точок», інформує департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

У дитячому садочку буде зроблено косметичний ремонт, його підключать до комунікацій.

Нагадаємо, міський голова Черкас запропонував усі занедбані дитячі садочки міста переобладнати під житло для переселенців. Водночас на сайті міської ради зареєстрували петицію передати приміщення колишньої дитячої поліклініки по вулиці Благовісній.

Один із таких садків розташований у Південно-західному районі. Нині в Черкасах перебуває понад 12 тис. переселенців.

«Освітяни, спортсмени, бібліотекарі, працівники департаменту освіти та гуманітарної політики та міської ради – всі ми разом сьогодні зробили неймовірне. До нашого міста щодня приїжджають люди, які втратили житло, і наш обов’язок їм допомогти. Тож дякую всім за гарну роботу, далі ми будемо робити в приміщенні косметичний ремонт. І вже зовсім скоро садочок, в якому майже 15 років не було нікого, стане новим домом для уже наших містян!», – подякувала колективам заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

Читайте також

Перехоплення СБУ: росіяни «для інтересу» переїжджають легковики на танках

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version