НовиниЧеркасиУ Черкасах департамент Савіна гальмує приватизацію туалету

У Черкасах департамент Савіна гальмує приватизацію туалету

-

- Advertisment -

Через дії департаменту архітектури та землекористування у Черкасах не вдається завершити приватизацію громадського туалету. Міський бюджет втрачає сотні тисяч гривень. Про це сайту vikka.ua стало відомо із власних джерел.

У травні поточного року департамент економіки та розвитку виставив на продаж приміщення занедбаного підземного громадського туалету по вулиці Сумгаїтській. При стартовій ціні в 400 тис. грн., об’єкт придбали за 700 тис. грн. Кошти надійшли до міського бюджету.

«Ці кошти надходять у бюджет розвитку Черкас. Міська влада використовує їх для ремонту доріг, ремонту в школах, садочках, купівлі техніки для комунальних підприємств. Словом, для розвитку міста. У цій ситуації покупець виконав всі умови: купив на прозорому аукціоні об’єкт, сплатив за нього гроші», – зазначив один із депутатів Черкаської міської ради, який має намір порушити питання щодо проведення перевірки департаменту архітектури.

Як стало відомо сайту vikka.ua, департамент архітектури та землекористування не виконав один із пунктів умов приватизації: не розробив проект рішення про землевідведення. За цей проект покупець також сплатив кошти. Таким чином власник будівлі туалету не може нічого робити: він не має можливості інвестувати кошти в розбудову цього об’єкту.

«У цій ситуації міська влада мала б максимально сприяти інвесторам, які заходять в місто, купують на аукціонах майно і землю. Адже бізнес завжди приходить туди, де встановлюються прозорі правила гри», – говорить депутат.

Він має намір порушити це питання на сесії, а при підтримці депутатського корпусу, вимагати проведення службової перевірки щодо цієї ситуації.

Як повідомляв сайт vikka.ua,  новорічний подарунок: у Черкасах один із ЖК знову не ввели в експлуатацію

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x