додому Новини Черкаси У Черкасах цього року зросла ціна на ялинки (ВІДЕО)

У Черкасах цього року зросла ціна на ялинки (ВІДЕО)

0

Від двохсот гривень і вище правлять за новорічні ялинки у Черкасах. Цьогоріч в звязку з війною та не зовсім новорічним настроєм торгівля йде кволо. Розповів журналістам vikka.ua продавець ялинок. Втім, черкасці все ж приходять на точки продажу зелених красунь. Євген – один із них.

«Мені більш зеленіше подобається, але це вже на смак. Але мініатюрну беру, квартира невелика, щоб просто була така атмосфера», – розповідає Євген.

Обирає для дому сосну і Володимир: «Аби гарненька була, рівненька така, невеличка. Яку заказали, таку ми й купили».

Смереки, сосни і власноруч зібрані ялинки. У Черкасах можна придбати новорічну красуню різних розмірів. Для тих, хто не хоче купувати ціле дерево, окремо продають гілки сосни та ялини.

«У нас є західний товар, який приїжджає із самих Яремче. Є у нас наша сосна дубіївська, білозірська. Ціни різні. Ціни від двохсот гривень і вище», – зазначає продавець Руслан.

Саморобні декоративні ялинки коштують від 200 до 1000 гривень. Можна купити і гілки сосни за 5-10 грн. За гілки ялинки доведеться заплатити близько 100.

«Сосна йде від 200 і до 800 грн, в залежності від розмірів і пишності цього дерева», – додає Руслан.

Цьогоріч вартість зелених красунь підвищилась, зазначає Євген.

«Зросли. Тому що раніше коштувала така 200, а зараз вже ну тут 400 або 500», – помітив Євген.

Керівник точки продажу пояснює: зросли ціни у лісових господарствах. Підвищилась і вартість бензину, відповідно – здорожчали і ялинки. Та пропри це, черкащани купують новорічні красуні. Кажуть: у нелегкі часи потрібно піднімати настрій собі і робити свято для дітей.

«Я думаю, що обов’язково, для дітей потрібно. У нас є син. Для дітей обов’язково повинно бути свято, у такі тяжкі наші часи», – розповідає жителька міста Ольга.

YouTube video player

 

 

Читайте також:

Міська влада Черкас виставила на аукціон приміщення магазину по вулиці Різдвяній. Старше покоління ще пам’ятає його під назвою «Електрон». 

 

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

 

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version