НовиниЧеркащинаУ Черкасах цирк погодився не використовувати тварин у своїх...

У Черкасах цирк погодився не використовувати тварин у своїх виставах

-

- Advertisment -

12 вересня черкаські свободівці переконали представника цирку "Олімп" не використовувати диких тварин у своїх виставах. Цей цирк приїхав із гастролями до Черкас і, попри заборону законом, анонсував у своїй рекламі присутність у шоу ведмедів, дикобразів, лам та інших тварин. Про це повідомляє "Прочерк".

Черкащани одразу після появи в місті реклами про цирк із тваринами забили на сполох. Націоналісти звернулися до міського голови і виконкому з вимогою не надавати дозвіл на розміщення цирку. Також націоналісти зареєстрували петицію на сайті міської ради Черкас із такою ж вимогою до депутатського корпусу. Буквально за два дні петиція набрала більше ніж необхідно голосів і була направлена на розгляд.

Черкаська активістка Діана Тяско напередодні початку вистав цирку відвідала засідання міськвиконкому. Там стало відомо, що на його розгляд не надходило прохання розмістити пересувний цирк із тваринами на території КП "Центральний стадіон".

"На засіданні виконкому нам порадили звернутися безпосередньо до директора центрального стадіону, адже він має право надавати дозволи на оренду території КП без узгодження з виконкомом. Тож ми вирішили поспілкуватися з директором стадіону й повідомити йому про те, що розміщення пересувного цирку з дикими тваринами на території очолюваного ним підприємства є незаконним" − розповіла Діана Тяско.

Директор КП "Центральний стадіон" Юрій Гончаров повідомив, що не знав про використання цирком "Олімп" диких тварин. Директор запросив представника цирку до спілкування з активістами.

Після наполягання містян, представник "Олімпу" повідомив, що не використовуватиме диких тварин на виставі в Черкасах.

Як повідомляв vikka.ua, черкасці просять заборонити в місті розміщення цирків із тваринами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x