додому Новини Черкаси У Черкасах чотирирічний хлопчик ледь не випав з балкону, поки мати заробляла...

У Черкасах чотирирічний хлопчик ледь не випав з балкону, поки мати заробляла тілом (Фото, відео)

0

У Черкасах на вулиці Максима Залізняка ледь не трапилася жахлива трагедія. Із балкону квартири на четвертому поверсі ледь не випав чотирирічний хлопчик. У цей час його матері не було вдома.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Хлопчика, який сидів біля настіж відкритого вікна та викидав на вулицю свої іграшки, побачили випадкові перехожі. Вони попросили дитину заховатися, але та не реагувала. Тоді черкасці і викликали правоохоронців.

На місце одразу виїхали всі спецслужби, а до їх прибуття люди намагалися вмовити хлопчика залізти до квартири. Поліцейські, потрапивши до помешкання, зрозуміли, що дитина знаходиться вдома сама. Вони врятували маленького бешкетника та швидко розшукали його матір.

Під час розмови з поліцейськими жінка розказала, що в цей час була на роботі. Однак вона не сильно хотіла говорити, чим саме займається, та помітно нервувала. Під час поверхневого огляду в 28-річної горе-матері знайшли пакетик амфетаміну. Жінка зізналася, що вживає наркотики.

Також черкащанка розповіла, що надає інтимні послуги і таким чином заробляє на життя. У цей час вона постійно залишає дитину вдома самою.

Хлопчика вилучили від матері. Його передали до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей “Теплий дім”. Також дитину оглянули медики, оскільки вона мала хворобливий стан. На щастя, зараз життю хлопчика ніщо не загрожує.

На горе-матір склали два протоколи. Наркотики було направлено на експертизу.

YouTube video player

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині 10-річний хлопчик втік з дому.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version