додому Новини Кримінал У Черкасах чоловік хотів зареєструвати авто із кримінальним минулим

У Черкасах чоловік хотів зареєструвати авто із кримінальним минулим

0

До сервісного центру МВС, що в Черкасах, звернувся чоловік із заявою про реєстрацію автомобіля Ford Focus. Це авто він нещодавно вигідно придбав. Але авто виявилося із кримінальним минулим. Про ситуацію із кримінальним душком розповіли в пресцентрі Сервісного центру МВС.

Під час дослідження автівки та наданих на неї документів судовим експертом Черкаського НДЕКЦ МВС було встановлено, що хтось з «умільців» вирізав у «Форда» шмат кузова з ідентифікаційним номером. А на його місце вварив деталь з номером іншого авто.

«А щоб приховати оборудку, надав висновок від імені Бюро «Сантодор» про немов би, дублювання ідентифікаційного номера автівки. Висновок, як і саме дублювання, виявилися підробними. Тож, задум провалився, а гроші за автівку вже не повернути», – говориться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно при перевірці посвідчення водія, яке надав житель Полтавської області, для обміну на нове, з`ясувалося, що документ під таким номером дійсно видавався, але на інше ім`я і в іншій області. Про інцидент розповіли в Сервісному центрі УМВС в Черкаській області.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version