НовиниЧеркащинаУ Черкасах через проблеми із водою діти пішли на...

У Черкасах через проблеми із водою діти пішли на вимушені канікули

-

- Advertisment -

Через повторну аварію на високовольтній лінії електропередач, що призвела до порушення водопостачання, у Черкасах школам були надані рекомендації зачинитися, а садочкам скоротили робочий день. Про це у коментар vikka.ua розповів заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Євген Степко.

За його словами, школам були надані рекомендації не працювати у зв’язку з тим, що вони не можуть забезпечити школярів туалетом та харчуванням.

"Є школи, в яких водопостачання не зникало, оскільки воно здійснюється з інших джерел. Це близько десятка шкіл у мікрорайоні Митниця та районі "Д", вони працюють у звичайному режимі", – пояснив Євген Степко.

А от з дитячими садочками ситуація інша. Ще вчора увечері вони зробили запас води, до того ж із деякими дитсадками оперативно вирішується питання підвезення туди води.

"Садочки точно забезпечені сніданком і обідом. І там за санітарними нормами, перебування дітей без харчування можливе не більше, ніж до чотирьох годин. Тому десь до 13:00 дітки в садочках можуть перебувати зі збереженням всіх відповідних норм, – розповідає він. – Якщо водопостачання на той період ще не буде відновлюватися, то почнуть обдзвонювати батьків і просити забрати дітей раніше, оскільки ми не зможемо забезпечити харчуванням дітей утретє".

Як повідомляв сайт vikka.ua, рятувальники запевнили, що вода в Черкасах буде.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x