додому Новини У Черкасах через несправність двох світлофорів ускладнився рух транспорту

У Черкасах через несправність двох світлофорів ускладнився рух транспорту

0

У Черкасах на розі вулиць Смілянська-Хоменка та бульв. Шевченка-вул.Грушевського (колишня вул. Котовського) через технічну несправність не працюють два світлофори. Про це повідомили у прес-службі Черкаської міськради.

За словами начальника управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міськради Сергія Отрешка, впродовж найближчої доби в Черкасах планується відновити роботу цих двох світлофорів.

Через тривалий термін експлуатації та періодичні перепади напруги, викликані нестабільною подачею електроенергії, у цих світлофорів вийшов з ладу контролер.

На думку начальника управління вуличної інфраструктури, через застаріле світлофорне обладнання, на жаль, нам не уникнути випадків, коли через якусь несправність той чи інший "окатий регулювальник" в Черкасах періодично зупиняє свою роботи.

Водночас закликав у разі фіксування подібних випадків повідомляти на оперативну службу міськвиконкому "15-05", зателефонувавши зі стаціонарного телефону  за коротким номером 15-05, або ж мобільного – на номер (050)464-60-60.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за водіями на черкаській дамбі відтепер стежитимуть камери.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version