НовиниЧеркасиУ Черкасах частково змінять рух автобусного маршруту №29

У Черкасах частково змінять рух автобусного маршруту №29

-

- Advertisment -

Виконком вніс зміни до схеми руху автобусного маршруту регулярних перевезень №29 «Вул. Руставі – вул. Героїв Дніпра». Це пов’язано із завершенням опоряджувальних дорожніх робіт на вулицях Героїв Дніпра та Сержанта Жужоми. Про це повідомляє сайт Черкаської міської ради.

Рішення про зміну схеми руху міського автобусного маршруту №29 виконавчий комітет ухвалив на підставі письмових звернень ТОВ «Лідерпостачзбут» і ДП «Чарз-Авто».

Найближчим часом рух маршруту №29 між кінцевими зупинками «Вулиця Руставі» та «Вулиця Героїв Дніпра» буде здійснюватися вулицями:
у  прямому напрямку – Руставі, проспект Перемоги, проспект Хіміків, Самійла Кішки, Чайковського, Пастерівська, Благовісна, Смілянська, бульвар Шевченка, Припортова, Сержанта Смірнова, Героїв Дніпра;
у зворотному напрямку – Героїв Дніпра, Сержанта Жужоми, Гагаріна, Припортова, бульвар Шевченка, Надпільна, Пастерівська, Чайковського, Самійла Кішки, проспект Хіміків, проспект Перемоги, Руставі.


Як пояснив заступник директора-начальник управління вуличної інфраструктури департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, зміна руху маршруту пов’язана із завершенням дорожніх робіт на вулицях Героїв Дніпра та Сержанта Жужоми. Також на перехресті цих вулиць облаштовують стоянку та місце розвороту. Відтак для руху міського пасажирського транспорту зможуть задіяти дві новозбудовані зупиночні кишені, що полегшить рух транспорту на цій ділянці.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x