НовиниУ Черкасах близько 40 білбордів можуть впасти на містян...

У Черкасах близько 40 білбордів можуть впасти на містян (ФОТО)

-

- Advertisment -

Близько 40 білбордів у Черкасах перебувають в аварійному стані й потребують негайного демонтажу. Про це повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

За словами начальника управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування Олександр Давиденко, загалом на вулицях міста розміщено близько 410 рекламних конструкцій, із них 109 односторонніх білбордів, 251 – двосторонніх, 7 – трьохсторонніх, один – чотирьохсторонній, ще 19 плазмотронів, 8 моноблоків і один монітор. При цьому, наразі відомі власники лише 246 рекламних конструкцій, решту – встановлюють.

"Наша комісія візуально по п’ятибальній шкалі намагалася оцінити стан рекламних конструкцій, жодна з них – не отримала п’ятірку. На четвірку ми оцінили лише три конструкції, на трійку – 369 конструкцій, а на двійку – 24", – зауважив Олександр Давиденко.

Серед порушень, які виявила комісія, – бетонна подушка (основа білборду) й "нога" білборду є двома деталями з різних конструкцій, натомість мали б бути монолітними, недокручені гайки, відсутні контрольні гайки, у більшості випадків рекламні конструкцій ржаві, часто розміщені прямо на тротуарах, пішохідних переходах або в безпосередній близькості до проїжджої частини.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на початку грудня на розі вулиць Смілянська – Гоголя впав білборд, у результаті чого дев’ятеро людей були травмовані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювальний конкурс у Черкасах зібрав 44 хореографічні колективи

Черкасах провели Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Травневий дивертисмент». Повідомляє Департамент освіти і гуманітарної політики ЧМР. Конкурс відбувся 19 травня у...

У Черкасах поховали 22-річного захисника

У Черкасах сьогодні провели в останню путь молодого захисника. Артем Бодяго загинув від поранень, отриманих на Луганщині. Повідомляє міський...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x