НовиниУ Черкасах бійцівський пес на очах у дітей загриз...

У Черкасах бійцівський пес на очах у дітей загриз йоркширського тер’єра (Фото, відео)

-

- Advertisment -

У Черкасах на очах у дітей пітбультер’єр розірвав йоркширського тер’єра. За словами очевидців, власник бійцівського пса був у неадекватному стані. Він, буцім, і нацькував свого улюбленця на йорка.

Інцидент трапився на дитячому майданчику за адресою вул. Нижня Горова, 21 увечері 29 липня. Фото та відео сутички містяни поширили у Facebook.

“Господар під дією чи то наркотиків, то чи алкоголю нацькував свою собаку на маленького йорка. Малюк Арчик від отриманих травм загинув миттєво. Власник великого пса поводився неадекватно, нецензурно реагував на зауваження свідків взяти собаку на поводок. Але про що можемо говорити, якщо на тварині не було навіть нашийника? Друг господаря зняв свій пояс і передав, щоб його одягнули на собаку” – розповідають очевидці.

Додають: господаря пса затримали, а тварину забрав його друг із якоюсь жінкою.

“Шукаємо свідків цього злочину, оскільки поліція відмовилася брати свідчення у неповнолітніх дітей, які чули, що саме господар нацькував собаку, а не просто показав рукою в бік Арчика. Дорослі, на жаль, стояли далеко і бачили тільки жест рукою в бік малюка. Не думаю, що господаря довго протримають. Поки справа дійде до суду і винесення вироку, цей неадекват знову вийде з собакою і покалічить ще немало тварин”, – йдеться у дописі.

В УПП у Черкаській області сайту vikka.ua підтвердили факт події. У власниці собаки, яка загинула, відібрали заяву. Опитано свідків та взято пояснення. Матеріали справи передали в обласне управління Нацполіції.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Золотоноші знову почали скаржитись на неадекватного чоловіка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x