додому Новини Кримінал У Черкасах банда рекетирів тероризувала торговців одного з ринків (Фото)

У Черкасах банда рекетирів тероризувала торговців одного з ринків (Фото)

0

У Черкасах правоохоронці викрили злочинне угрупування, члени якого неодноразово вимагали кошти від працівників одного із ринків міста. За даним фактом розглядають кримінальне провадження за частиною 2 статті 189 ККУ.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Так, було встановлено, що тривалий час на території одного із черкаських ринків група осіб тероризує підприємців та інших торговців. Зловмисники погрожували потерпілим фізичною розправою, знищенням майна і перешкоджанням у веденні підприємницької діяльності. За невтручання у роботу підприємців рекетири вимагали щедру винагороду.

Правоохоронці встановили усіх членів злочинного угруповання та тих, хто її очолює. Під час обшуків і підозрюваних виявили кошти, вогнепальну та холодну зброю, а також боргові розписки.

Зараз двох учасників злочинної групи затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Організатору та виконавцям повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 189 «Вимагання» Кримінального кодексу України. Місце знаходження ще одного із зловмисників наразі встановлюють.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах «терористи» взяли заручників у виправній установі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version