НовиниКриміналУ Черкасах арештували майно російського бізнесмена: хто він?

У Черкасах арештували майно російського бізнесмена: хто він?

-

- Advertisment -

На Черкащині арештована власність громадянина РФ. Як виявилося, він здійснював господарську діяльність низки українських підприємств. Прокуратура через суд арештувала бізнес-активи росіянина.

Як зазначає прокуратура, вказана особа є одноособовим  власником одного підприємства із статутним фондом 16,5 млн грн, яке володіє нерухомим майном розташованим в м. Черкаси, загальною площею 7 300 м. кв.

Як повідомив сайт 368.медіа, низка черкаських компаній, котрі спеціалізуються на виготовлені та реалізації автомобільної хімії, підозрюють у фінансуванні збройної агресії росії проти України. Пре виданню 368.media   стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч. 3 ст. 110-2 КК.

Зазначається, власником частки в статутному капіталі ТОВ «Черкаський завод автохімії» є громадянин росії Михайло Вашуркін. Він є власником компаній ТОВ «ВМ-Інвест», що займається орендою та експлуатацією нерухомого майна, та ТОВ «УКРА ПОЛ», що займається гуртовою торгівлею хімічними продуктами. Директором вказаних компаній є його дружина Юлія Вашуркіна.
Слідством встановлено, що Вашуркін є співзасновником науково-технічного товариства з обмеженою відповідальністю «Азімут», котре зареєстроване в місті Ковров, Володимирської області рф. Компанія, своєю чергою, є постачальником згідно з договором на суму 10,086 млн рублів з ВАТ «Державний Науково-дослідний інститут машинобудівництва імені В.В. Бахирева», котре займається виготовленням зброї.

Іще вісім договорів постачання ТОВ «Азімут» уклав з АТ «Всеросійський науково-дослідний інститут «Сигнал», котрий також спеціалізується на виготовленні зброї.

З вилучених документів в ході проведення тимчасового доступу до документів управління податкової встановлено, що службові особи ТОВ «Черкаський завод автохімії», ТОВ «ВМ-Інвест» та ТОВ «УКРА ПОЛ» будучи в попередній злочинній змові із рядом суб`єктів господарської діяльності проводили операції з ознаками фіктивності.

Також, на думку слідства, ТОВ «Черкаський завод автохімії», ТОВ «ВМ-Інвест», систематично здійснюють закупівлю товарів і відправку товарів у Товариств, які безпосередньо здійснюють свою фінансову-господарську діяльність на території російської федерації та сплачують податки на користь російської федерації-держави агресора.

Слідчим суддею Придніпровського районного суду м. Черкаси накладено арешт на корпоративні права засновника ТОВ «УКРА ПОЛ». Зазначимо Михайлу Вашуркіну також належать 86 торгових марок, в тому числі ALTAIR, МАСТ, VMP Motor oil, ZZiMA та інші.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

 

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Міграційна служба виявила двох нелегалів із США у Черкасах

Міграційники виявили двох нелегалів із США у Черкасах і прийняли рішення про їхнє повернення додому. Про це повідомляють на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x