додому Новини Черкаси У Черкасах активісти через тигрицю поскаржилися на зоопарк: Ван показав відео

У Черкасах активісти через тигрицю поскаржилися на зоопарк: Ван показав відео

0

У Черкасах активісти організація UAnimals подала заяву до поліції. Вони вимагають перевірити черкаський зоопарк та стан здоров’я тигриці. Мовляв, вона днями билася в конвульсіях і до неї ніхто із працівників не підійшов. Про це повідомляє «Суспільне. Черкаси» із посиланням на повідомлення організації.

Зоозахисній організації стало відомо, що у зоопарку в Черкасах тигр бився в конвульсіях на очах у дорослих та дітей.

“Про це нам написала відвідувачка зоопарку, яка стала очевидицею жахливої картини. За словами дівчини, до тварини на поміч ніхто не підійшов. На додаток, вона не змогла знайти працівників, які б допомогли тварині. Зважаючи на надану інформацію, на нашу думку, є підстави вважати, що умови утримання тварин у зоопарку суперечать основним принципам та загальним правилам утримання тварин, визначеним законом”, — йдеться у повідомленні.

У той же час директор черкаського зоопарку Євген Ван запевнив, що із тигрицею все добре. Він додав: тигриця не молода, тож їй зроблять комплексне обстеження.

“Станом на ранок 3 червня з нашою тигрицею все добре, почуває себе як завжди. На понеділок плануємо зробити комплексну діагностику. Все ж таки вона вже не молода. Мене дивує і обурює ставлення до тварин зоопарку. Невже ми так не поважаємо тварин? Приходимо до зоопарку, поводимося як варвари, годуємо різним непотребом, галасуємо, грюкаємо по огорожі і склу, намагаючись підняти тварин, ламаємо все, що бачимо… Виставляємо “відосіки” і отримуємо насолоду від трешу”, — прокоментував директор (відео з тигрицею можна переглянути ТУТ).

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version