НовиниКриміналУ Черкасах активісти через тигрицю поскаржилися на зоопарк: Ван...

У Черкасах активісти через тигрицю поскаржилися на зоопарк: Ван показав відео

-

- Advertisment -

У Черкасах активісти організація UAnimals подала заяву до поліції. Вони вимагають перевірити черкаський зоопарк та стан здоров’я тигриці. Мовляв, вона днями билася в конвульсіях і до неї ніхто із працівників не підійшов. Про це повідомляє «Суспільне. Черкаси» із посиланням на повідомлення організації.

Зоозахисній організації стало відомо, що у зоопарку в Черкасах тигр бився в конвульсіях на очах у дорослих та дітей.

“Про це нам написала відвідувачка зоопарку, яка стала очевидицею жахливої картини. За словами дівчини, до тварини на поміч ніхто не підійшов. На додаток, вона не змогла знайти працівників, які б допомогли тварині. Зважаючи на надану інформацію, на нашу думку, є підстави вважати, що умови утримання тварин у зоопарку суперечать основним принципам та загальним правилам утримання тварин, визначеним законом”, — йдеться у повідомленні.

У той же час директор черкаського зоопарку Євген Ван запевнив, що із тигрицею все добре. Він додав: тигриця не молода, тож їй зроблять комплексне обстеження.

“Станом на ранок 3 червня з нашою тигрицею все добре, почуває себе як завжди. На понеділок плануємо зробити комплексну діагностику. Все ж таки вона вже не молода. Мене дивує і обурює ставлення до тварин зоопарку. Невже ми так не поважаємо тварин? Приходимо до зоопарку, поводимося як варвари, годуємо різним непотребом, галасуємо, грюкаємо по огорожі і склу, намагаючись підняти тварин, ламаємо все, що бачимо… Виставляємо “відосіки” і отримуємо насолоду від трешу”, — прокоментував директор (відео з тигрицею можна переглянути ТУТ).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x