додому Новини Черкащина У Черкасах 1 квітня п’яний юнак пожартував про замінування будинку (ФОТО)

У Черкасах 1 квітня п’яний юнак пожартував про замінування будинку (ФОТО)

0

1 квітня черкащанин вирішив пожартувати і "замінував" будинок по вулиці Руставі. Після надходження інформації до чергової частини патрульної поліції, правоохоронці негайно прибули за вказаною адресою, оглядали під’їзди будинку, транспортні засоби, припарковані у дворі, та інші місця. Про це інформує прес-служба УПП у Черкаській області.

У роботі були задіяні усі спецсили: патрульна поліція, працівники ДСНС та ГУНП в Черкаській області, вибухотехнічної служби, кінологічного центру, медики.

При огляді житлового будинку і прилеглої території жодних вибухових речовин та інших підозрілих предметів не знайшли.

Згодом патрульним поліцейським вдалося встановити та затримати особу, яка здійснила дзвінок. Ним виявився 23-річний місцевий житель, який пояснив, що таким чином намагався пожартувати. До того ж він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. У нього було виявлено та вилучено слідчими речовий доказ – мобільний телефон, з якого був здійснений дзвінок на спецлінію 102.

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Невдалий жарт ймовірного "мінера" може "потягнути" на 6 років позбавлення волі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п'яний чоловік побив продавчиню магазину.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version