НовиниЧеркасиУ Черкасах відбувся вечір пам'яті Олександра Коцуконя (ВІДЕО)

У Черкасах відбувся вечір пам’яті Олександра Коцуконя (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкаському національному університеті відбувся вечір пам’яті Олександра Коцуконя з позивним “Арс”. Зібралися його рідні, побратими, волонтери, одногрупники, викладачі та студенти. Ініціювала захід мама Олександра.

ГАЛИНА ГАВРИЛЮК / ПРОРЕКТОРКА З ОСВІТНЬО-ВИХОВНОЇ ТА ІМІДЖЕВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Вона зателефонувала мабуть місяці два назад, і сказала, що Галина Миколаївна хочу згадати Сашу в університеті, в якому він навчався, але згадати не тільки свічками, не тільки зі сльозами, а згадати як молодого успішного, і веселого такого, харизматичного хлопця. Підключилися всі, і наш колектив вокальний з яким теж мама Олександра добре знайома, і студенти інституту української філології та соціальних комунікацій, де навчався Олександр.

Поділився спогадами про захисника його одногрупник.

ОЛЕКСІЙ МОЙСІЄНКО / ОДНОГРУПНИК ОЛЕКСАНДРА

Сашко був надзвичайно щирою та позитивною людиною. Коли дізнався, що Сашко служить в нацгвардії, зрозумів наскільки він є сміливим хлопцем, що для нього захист Батьківщини, ближнього свого є на першому місці.

ОЛЬГА ФЕДОРЕНКО / КУРАТОР ОЛЕКСАНДРА КОЦУКОНЯ

Познайомився із Азовцями і захопився цими бійцями. Він виношував мрію стати одним із них, бо вважав їх найкращими. Саша не боявся того, що він піде служити, він був психологічно і фізично готовий до цього.

Кураторка пригадує: Олександр був щирим хлопцем.

ОЛЬГА ФЕДОРЕНКО / КУРАТОР ОЛЕКСАНДРА КОЦУКОНЯ

Він завжди, коли я трішки там могла його посварити, як куратор за те, шо він там пари якісь пропустив, він завжди нахиляв голову, опускав очі, і казав : “Ольго Дмитрівно, мені трішки соромно, ну так сталося, тільки не дзвоніть мамі”

Вшанувати захисника прийшов і побратим Артем.

АРТЕМ, ПОЗИВНИЙ “ХОМА” / КЕРІВНИК ФОНДУ “ПІДТРИМАЙ 3 ШТУРМОВУ”

Я думаю ми повинні зробити так, що навіть коли воїн загинув, щоб його пам’ять жила вічно, щоб ми його пам’ятали, доносили це всим, щоб знали його всі, тому я думаю зараз ми цим і займаємось, це так і повинно бути.

Загинув Арс 22 березня 2022 року під час оборони Маріуполя від кульового поранення. Мама говорить про героя в теперішньому часі. Пояснює: так він живе для неї й досі.

ОКСАНА КОЦУКОНЬ / МАМА ОЛЕКСАНДРА

Поруч з ним я завжди почувала себе захищеною, і навіть зараз, коли його фізично тут немає, я відчуваю його підтримки. Я вдячна кожному і всім, хто несе пам’ять про мого сина, про всіх інших, тому що ми не маєм права про них забувати.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Їхав, упав, поскаржився на поліцію: на черкащанина відкрили справу за неправдиве повідомлення

Черкащанин звернувся зі скаргою на працівників поліції. Перевірка встановила, що він здійснив неправдиве повідомлення на спецлінію 102 через образу...

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x